Etusivu > Uutiset > Sisältö
Mitkä ovat syyt useisiin kulutustöihin moottoriveneissä
- Jan 10, 2018 -

Moottorivarret, joissa on kulutus- ja päätykansi huonekalujen kulumisongelma, perinteiset menetelmät, kuten hitsaaminen koneistuksen, inlay hihan, siveltimien, ruiskutuksen, leimaamalla, romu, vaikka nämä menetelmät tietyssä määrin tuotannon tarpeisiin, mutta eivät voi pohjimmiltaan ratkaista ongelma, mutta myös haudattu jatkuva tuotanto turvallisuusriski, kuten korkean lämpötilan muodonmuutos, halkeamia, kuorinta ja niin edelleen; Samaan aikaan perinteisen laitteistonhallinnan menetelmän jatkaminen ei tuo merkittävää parannusta.

1060331522_1036566638.310x310.jpg

Yleinen: laakeriasento, laakeripesä (istuin), kiilaura ja muu liikkeen pinta kuluminen jne. Tärkeimmät syyt kulumiseen ovat seuraavat:


1. Laitteisto on asennettu, kunnostettu ja voitettu säätelemättömäksi, epätarkaksi, eikä se ole paikallaan aiheuttamaan laitteiden nopeaa kulumista.


2., tärinää, painetta ja iskuvoimaa aiheuttavat liitäntäosien iskun kulumisen. Metallimateriaalin voimakkaan lujuuden ansiosta käyttöoikeus ei ole hyvä, joten pitkän aikavälin toiminta aiheuttaa väistämättä kuilua, joten kulumista, halkeamia ja murtumia ei voida välttää.


3. valmistuksen laatu ei ole korkea, lämpökäsittely ei pysty täyttämään kulumisvaatimuksia ja akselin pää rikkoutuu, kun se on vakava.