Etusivu > Uutiset > Sisältö
Mitkä ovat syyt useisiin kulutustöihin Motor Shaftissa
- Dec 13, 2017 -

Moottorivarret, joissa on kulutus- ja päätykansi huonekalujen kulumisongelma, perinteiset menetelmät, kuten hitsaaminen koneistuksen, inlay hihan, siveltimien, ruiskutuksen, leimaamalla, romu, vaikka nämä menetelmät tietyssä määrin tuotannon tarpeisiin, mutta eivät voi pohjimmiltaan ratkaista ongelma, mutta myös haudattu jatkuva tuotanto turvallisuusriski, kuten korkean lämpötilan muodonmuutos, halkeamia, kuorinta ja niin edelleen; Samaan aikaan perinteisen laitteistonhallinnan menetelmän jatkaminen ei tuo merkittävää parannusta.


Yleinen: laakeriasento, laakeripesä (istuin), kiilaura ja muu liikkeen pinta kuluminen jne. Tärkeimmät syyt kulumiseen ovat seuraavat:


1.laitteet, asennus, kunnossapito, voitelu ja muu ei-standardi, ei ajankohtainen, ei paikallaan ja muut syyt laitteen nopeaan kulumiseen;


2. Viilto, paine, isku ja muut voimat aiheuttavat liitäntäosien iskun kulumisen. Metallimateriaalin voimakkaan lujuuden ansiosta käyttöoikeus ei ole hyvä, joten pitkän aikavälin toiminta aiheuttaa väistämättä kuilua. Siksi kulumisen, halkeaman ja murtuman ilmiötä ei voida välttää.


3.valmistuksen laatu ei ole korkea, lämpökäsittely ei pysty täyttämään kulumisvaatimuksia ja akselin pää rikkoutuu, kun se on vakava.