Etusivu > Uutiset > Sisältö
Brush-moottorin suorituskykyominaisuudet lakaisukoneessa
- Oct 16, 2017 -

Pyyhkäisevä kone sivuketju moottorin suorituskykyominaisuudet:

1, lakaisukoneen etureunan moottorin nopean pyörimisen kautta, vakuumin muodostaminen isännässä, tuloksena olevan suurnopeuksisen ilman käyttäminen imuportista roskaan. Tällä hetkellä ilman nopeus jopa 240 tunnissa, täitä ja muita tuholaisia ​​isäntä sisällä, koska nopea törmäys pöly putken seinään ja kuoli.

2, inhalaatio lakaistaan ​​koneen jätteitä kerättiin pussikoneessa, suodatin on puhdistettu ilma, sitten puolella jäähdytysmoottori, oli purkautunut lakaistaan ​​kone.

3, lakaistaan ​​kone sivuketju moottori on lakaistaan ​​koneen sydän, sen suorituskyky on hyvä tai huono, voi vaikuttaa suoraan lakaisu koneen luotettavuutta. Lisäksi moottorin käyttämä lakaisukone, joka pyörii joka minuutti 20 000 - 40 000 kierrosta. Ja kuten moottorin tuuletin, nopeus noin 1800 ~ 3600 rpm minuutissa, mikä näkyy lakaisevan koneharjan moottorin nopeus on kuinka korkea.

4, lakaisuvaunun harjastusharjan suorituskykyyksikön oikea suorituskyky, ei syöttöteho (teho tai ampeeri) vaan lähtöteho (imuteho).

5, imusvoima riippuen tuloksena olevasta tuulesta ja tyhjiövoimasta yhdessä, mutta näillä kahdella tekijällä on vastakkaiset ominaisuudet. Toisin sanoen, kun tuulivoima on heikko, tyhjiö on voimakas tuulen pienentyessä. Kahden summan suurin arvo, eli lakaisukoneen lakaiseva voima, inhalaatioteho ilmaistaan ​​watteina (W). Tämä määritelmä on kansainvälinen standardi lakaisukoneiden suorituskykyä varten, sellaisena kuin Kansainvälinen standardisoimisjärjestö (ISO) on määritellyt ja tunnustettu maailmanlaajuisesti.