Etusivu > Uutiset > Sisältö
Akselin työstö täytyy ymmärtää, mitä?
- Mar 07, 2018 -

Tässämoottorin akselillekäsittely, vaatimukset yrittää parantaa pinnan viimeistely syistä pääasiassa parantaa käsittelyn vaikutus sen käsittelytehoa. Lisäksi tämä hyödyttää myös moottorin akselille käsittelyä menetelmiään pääasiassa tietojen käsittely, kiillotus-, sammutusta ja niin edelleen.


Moottorin akselille koneistus, moottorin akselin päihin reiän koko käsittely on erittäin tärkeää. Standardin nimi pitäisi olla top reikä tai aukko prosessissa. Oma tehtävänsä on käytettävä viimeistely paikantaminen, tai vähennetään moottori pyörän ja kun lastaus ja purku prosessi kun asema käyttää reikään.

 

Moottorin akselille käsittelyä, jos haluat Tee kautta moottorin puolen akselin aksiaali etukäteen ja perääntyä, lähestymistapa on: moottorin akselille pyydysten ja vaihde Pitkähihaiset vaihde, vaihdevivun ajaa ajaa ruuvi kierto. Samaan aikaan ruuvi mutteri ja mutteri on vahvistettu pohjalevy. Sen jälkeen ruuvi kierto, voit saavuttaa.

 

Moottorin akselille, koneistus, akselin kulumista korjaus, jonka avulla voidaan toteuttaa erityisiä menetelmiä?

Jalostettaviksi akselin kulumista korjaus, moottorin akselille voit pinnoitus näin pääasiassa harjalla pinnoitus ja sitten hionta. Tai voit käyttää hitsaamalla korjaus ja siirry korostaa hitsaus käsittely, voi olla.