Etusivu > Uutiset > Sisältö
LC: n pystysuoran pitkän akselin pumppumoottori, kahdeksan vallitsevan energian käyttö
- Oct 16, 2017 -

LC pystysuoran pitkän akselin pumppumoottorin energia, kaikki arvioivat, että ei voi auttaa, mutta ajattelemaan näitä valvontajärjestelmiä, tehokkaalla säällä säästämään LC-sarjan pystysuoraa pitkän akselipumppumoottorin virrankulutusta. Tänään opettamme sinua käyttämään LC-pystyakselipumppumoottoria, joka säästää kahdeksan vallankaappausta.

1, niin pitkälle kuin mahdollista lyhentää putki.

2, älä "ilma-aluksen aseen" tyyppi ulos vesiputkesta. Koska tämä poistoputki lisää energiankulutusta. Samanaikaisesti pystysuora pitkä akselipumppu pistorasiaan päin allas.

3, yritä lisätä ulostuloputken halkaisijaa.

4, aika puhdistaa pistoke putkistossa. Ulkopuolinen aine sisäänmenoputkessa, juoksupyörällä tai kuljettimen säiliön virtauskanavalla vähentää veden määrää.

5, niin pitkälle kuin mahdollista kytkentä suoraan, tämä johtuu siitä, että kytkentä suoran lähetyksen kuin hihna ajaa suurta tehokkuutta.

6, voit poistaa suodattimen puhtaasta vedestä.

7, LC-tyyppisille pystysuorille pitkänakselipumpun moottoriosille tarkasta huolellisesti, jotta pumppu ei pääse ilmaan. Jos pumppu ilmaan, vesi vähenee merkittävästi.

8, voi käyttää moottoria ilman dieselmoottoria tai bensiinimoottoria, ehdollinen käyttö kolmivaiheisen asynkronisen moottorin ilman yksivaiheista asynkronista moottoria.