Etusivu > Uutiset > Sisältö
Luokittelu vanha skootteri moottori
- Oct 16, 2017 -

Moottori on laajalti käytetty elämässämme, Useimmat vanhukset skootteri on moottori, se edellyttää myös tukea moottori sitten tänään käyttöön vanha skootteri moottori, niin ymmärrät vanha skootteri, mikä on moottorin.

Vanhusten sähköautot yleisesti käytetty moottori on yleensä DC moottorin mukaan on, ei Kestomagneetti luokitusta jaettu Kestomagneetti moottori ja sarjan motor kahteen ryhmään. Moottorin osa on nimeltään roottori ja osa, joka ei pyöri kutsutaan staattorin. Kestomagneetti moottoriajoneuvojen roottori tai staattori on pysyviä magneettisekoitussauva ja toinen on emaloitu wire haava lanka pakkaukseen; sarjan moottori roottori ja staattori ovat emaloitu wire haavan. Sama teho moottori, kestomagneetti moottori kuin merkkijono moottorin teho. Kestomagneetti moottori pelkää korkeassa lämpötilassa, huono 110 astetta demagnetized, hyvä laatu voidaan 140 astetta näkyy demagnetization ilmiö; ja merkkijono moottori ei ole pysyviä magneettisekoitussauva, ei ole korkea lämpötila ja demagnetization ongelma.

Vanhusten skootteri myynti markkinoilla moottorin teho on yleensä 400 wattia-900 wattia, merkkijono moottori, merkkijono motor ehdot käyttö harjalla motor. Kolme kierrosta matka noin 300 rivillä Kestomagneetti moottori yleiseen käyttöön. Vanhusten sähkö polkupyörän moottori on yleensä 180 wattia 250 wattia.