Etusivu > Uutiset > Sisältö
Voidaanko moottorivaipan kaulan murtuma korjata?
- Nov 11, 2017 -

Moottorin akselin kaulan murtuma voidaan korjata, jos sinulla on tämä kätevä hitsaustekniikka, voit korjata itsesi, mutta normaaleissa olosuhteissa suosittelemme erikoislääkäreitä auttamaan sinua korjaamaan, sinun on myös kiinnitettävä huomiota moottorivarren murtumakorjaustöihin. sinulle

Moottorin akselin kaulan murtuma voidaan teoriassa korjata, ja hitsaus- ja hitsaustekniikka ovat tärkeitä linkkejä koko korjausprosessissa. Ennen hitsausta on puhdistettava huolellisesti alkuperäinen akseli ja työstöakselin pää, poista ehdottomasti kaikki epäpuhtaudet, kuten öljy, joka tuottaa vetykaasua.

Hitsaus voi valita 857 hitsauspuikon, halkaisija on 3,2, hitsausta ennen hitsauksen elektrodia lämmönlähteen kuivauksessa 2 h, käytön jälkeen poista vesi elektrodista. DC-sähköhitsaajassa, joka käyttää käänteistysmenetelmää, poista ensin moottorin roottoriakseli ja akselin käsittely esilämmityksestä 300 ° C rullakannattimeen, aloita symmetrinen porrastettu hitsauspuisto, kerroksellinen U-ura.

Hitsauksen nykyinen arvo voi olla 90-100, hidas hitsaus roottorin akselin ylikuumenemisen estämiseksi. Välittömästi hitsauksen jälkeen kaasulämmitteisellä polttoletkulla 100 - 120 mm alueella, kun taas roottoriakselin jatkuva kierto, jotta tasaista kuumennusta vältytään muodonmuutokselta. Kun lämmityslämpötila saavuttaa 500-600 astetta, pidä IH: lla riippuen uuniin 300 astetta yhdessä jäähdytyksen kanssa huoneenlämpötilaan.