Etusivu > Näyttely > Sisältö
Mitä materiaalia käytät moottorin akselin työstöön?
- Jun 13, 2018 -

Moottoriakselit valmistetaan yleensä korkealaatuisesta hiiliteräksestä. 35 #, 45 #. 45 # terästä käytetään yleensä. Nämä kaksi materiaalia kuuluvat keskipitkälle hiiliteräkselle, ja niiden lujuus, jäykkyys ja sitkeys voivat täyttää moottorin akselin työvaatimukset. Moottorin akselilla on suuri pyörimisnopeus ja pieni vääntömomentti. Se on valmistettu 45 # ilman muuta lämpökäsittelyä. Raaka-aineiden normalisointi ja raaka-aineen syöttökapasiteetti voivat täyttää moottorin akselin mekaaniset suorituskykyvaatimukset.

Moottorin akseli on jaettu kahteen pääluokkaan, optiseen akseliin ja puomivarsiin. Tämä riippuu moottorin roottorin akselireiän koosta. Optisen akselin tai puhuvan akselin lisäysprosessi on yleensä sama, ja se on sama ydintutkimuksessa. Kääntösovelluksen kautta yhteistyösuhde ytimen kanssa on pääosin H7 / k6.

Tietenkin tämä riippuu myös moottorin roottorin vääntömomentista. Laskelmien ja kokemusten perusteella moottorin akselin jatkeosa on osa, joka on yhteydessä asiakkaan kanssa. On tarpeen tehdä hiominen, yksi on oltava kaunista ja toinen on puhdistettava. Kytkimellä on suuri kosketuspinta-alue ja sitä voidaan käyttää tasaisesti moottorin vääntömomentin lähetyksen tarkoituksen saavuttamiseksi. Kiilaura tarvitsee jyrsinkoneen käsittelyä. Yleensä moottorin akselin työstöprosessi on: rouhinta / porauskeskuksen reikä-viimeistely / maanhionnan marginaalien hionta ja jyrsintä. Valitse korkealaatuiset moottoriakselit ja etsi Ti-Hao. Ammattitaitoinen takuu! Ammattilainen, niin erinomainen!

Moottoriakselin työstö, jos se on yksinkertainen, on sorvin ja jyrsinkoneen käsittely eli kääntö ja vastaavat. Siksi monet niistä eivät käytä laitetta. Yksinkertainen tapa kiinnittää levy moottorin akselille on tehdä levyjen sisähalkaisija suurempi kuin moottorin akselin halkaisija ja lämmittää sitten kokoonpano. Syy moottorinakselin työstämisen pinnan tasaisuuden parantamiseen on se, että se voi lisätä moottorin akselin väsymisikää parantamalla sen käyttöikää ja parantaen sen ulkonäköä ja ulkonäköä. Samalla se voi myös parantaa lopputuotteiden kovuutta jalostamisen jälkeen ja niiden korroosionkestävyyden.