Etusivu > Näyttely > Sisältö
Mitkä ovat moottorin akselin korjauksen rakennusvaatimukset?
- Nov 11, 2017 -

Seuraavat kuusi pistettä ovat moottorin akselin korjaustöitä koskevat vaatimukset, opettaa, kuinka moottorin akselin korjaus voidaan suojata

(1) moni pistemittaus akselin kaulan koon mukaan, määritä lehden viite (yhtenäinen, kuluminen ei pinnan pittingiä, halkaisijan vaihtelu) vertailukokonaisuuden mukaan siirrettäessä läpivientireikien käsittelyvaatimusten mukaan. Jotta saataisiin aikaan täydellinen rakenne liima-aineesta pehmeästi kaulaetäisyydelle holkissa 30mm: n kummastakin päästä auton pinnassa 15mm, spiraalin ura 3mm, syvä 1,5mm ura leveys kierteisen uran molemmissa päissä renkaaseen uran suljetun auton muodostamiseksi. Akseliholkin ja laakereiden välisten häiriöiden määrittäminen rakenteellisen liiman lämmönkestävyyden avulla.

(2) hoitaa akselin kaulan pinnan. Luotettavuuden varmistamiseksi yhdistettynä rakenteellisen liiman ja akselin kaulan pintoihin on kiinteästi kiinnitettävä rasvan ja ruostun kuivausakseli, niskan pinnan pinnan puhdistus puhtaalla metallipinnalla.

(3) injektoivan liiman. Kun akseliholkki jäähdytetään noin 30 astetta, akselin holkin molemmat päät on tiivistetty tiivisteaineilla vuotojen estämiseksi. Akseliholkin alaosa on yhdistetty kierreuraan liimapuristusreiän asentamiseksi ja akseliholkin yläosaan on varustettu kumitulppa. Nestemäisen rakenteen liima ruiskutetaan akseliholkkiin ja lukkorenkaaseen, kunnes ylivuoto asetetaan, ja liiman ruiskutusreikä on tukossa vuotojen estämiseksi.

(4) kuumennusakselin holkki, kuuma kuormitus akselin kaulaan, asemointi ja säätö, jotta koaksiaali täyttää vaatimukset.

(5) lämmönkestävyys ja kiinteytys. Korjauksen vuoksi, kun ympäristön lämpötila on suhteellisen alhainen, sillä on tietty vaikutus liiman rakenteeseen, joten termisen säteilyn käyttö lämpöeristeen hihassa 8h edellä, jotta varmistetaan rakenteellisen liiman mekaaniset ominaisuudet.

(6) määritettävä hyvä ja laakerivajausvasteen toleranssivaatimukset työstöhihnan halkaisijaltaan, kuuma latausvalssauslaakeri, joka ohjaa tarkasti lämmityslämpötilaa, lämmön yhtenäisyyttä, jolloin lämpötila nousee hitaasti. Mittaa laakerin pinnan lämpötila ja laakerin reikien koko toistuvasti varmistaaksesi, että laakerit asennetaan paikalleen kerran.