Etusivu > Näyttely > Sisältö
Kemiallisen pumpun vastaavan moottorimenetelmän valinta
- Oct 16, 2017 -

Kemiallinen pumppu prosessin käytössä, yleensä tukemalla moottoria tehon lisäämiseksi, moottorin oikea valinta on välttämätöntä.
1. Ensinnäkin kemikaalipumppu, jossa käytetään sijaintia, taajuutta ja tehonkertoimia moottorin tason ja tyypin määrittämiseksi.
2. Kemikaalipumppujen käyttöolosuhteet ovat monimutkaisempia, valitse moottori korkeuden, ulkolämpötilan, materiaalin siirron ja pumpun asennuksen mukaan moottorin käyttämiseksi. Joissakin ympäristöissä on käytettävä räjähdyssuojattua moottoria.
3. Kemikaalipumpun käyttöparametrien mukaan moottorin nopeuden määrittämiseksi on parasta ottaa huomioon energiansäästökertoimet.
4. Kemikaalipumpun käyttövaatimusten mukaisesti, joilla valitaan vastaava moottori, valintaprosessissa otetaan huomioon moottorin käynnistys, jarrutus, kääntö, nopeus, FM ja muut valittavissa olevat tekijät.
5. Käytä kemikaalipumpun kuormituksen, nopeuden, FM: n mukaan, valitsemaan valitun taajuuden. Jos moottorin teho on liian suuri, pumpun tehokkuus pienenee, joten energiaa hukataan, resursseja ja kustannuksia kasvatetaan, joten moottorin tyyppi ja teho on valittava oikein.