Etusivu > Näyttely > Sisältö
Juicer moottorin valinta
- Oct 16, 2017 -

Juicer ostomenetelmä
1. Materiaali: ruostumaton teräs ruostumattomasta teräksestä valmistettu 304 ruostumaton teräs, korroosionkestävä, helppo puhdistaa. Ruostumatonta rautaa voi imeä muovia ja ruostumatonta terästä, hedelmämehu on helppo hapettaa, se on helppo olla hedelmämehun korroosiota, ruostetta ja bakteereita.
2. Teho: haluttu suuritehoinen juicer, suositteli 800 W: n ja sitä suuremman tehon käyttöä, sitä suurempi teho, sitä nopeampi nopeus, sitä suurempi mehu-nopeus ja yli 26 000 kierrosta / min nopeus juicer, rikkoo hedelmäsolukalvo, lisää ravitsemusta, maku paremmin.
3. veitsi netto rakenne: veitsi netto on helppo käyttää osia, nykyinen kodinkone teollisuus on ottanut käyttöön titaani päällystetty veitsi netto, parantaa huomattavasti kovuutta ja käyttöikä veitsi netto. Veitsiverkon halkaisija on myös tärkeä indikaattori, veitsiverkon halkaisija voi edelleen säilyttää mehutiheyden, veitsiverkon halkaisija on helppo estää mehua, ei voi olla kestävä mehu.
Juicy koneen osto Huomautus:
1, pystysuora kehys isännässä, laskeutuu, kootaan paikalleen.
2, pohja mehukas kone alareunassa moottoripyörä paina alas, hänen kätensä on yhtenäinen, vahvistaa paineen paikallaan muutaman kerran nähdä, onko pyöriminen telineeseen.
3, yläkannelle ja lukitse turvakärki. (Kiinnitä solki, solki soljen yläosa ja paina alas, voit lukita paikoilleen. Purkaa päinvastoin, avaa lukon pohja ja avaa turvakärki).
4, yritä koneistaa, onko työ on normaalia, kuten melua tai tärinää on liian suuri, voidaan ladata uudelleen, mehu on toinen asema hyvä vaikutus.