Etusivu > Näyttely > Sisältö
Mikseri moottorin asennus varotoimet
- Oct 16, 2017 -

Mikseri on rakenteeltaan yksinkertainen, mutta sitä ei voida ottaa kevyesti asennettaessa. Asennus olisi kiinnitettävä huomiota:
(1) ensimmäinen mikseri on asennettava pätevä konkreettinen perusta. Asennus tulee sinun ensin asettaa tasolla varmistaakseni, että mikseri käyttää sujuvasti jo pitkään lisäksi koneen jättää tarpeeksi tilaa ja huoltoon, mutta myös muihin liittyvät laitteisiin jättää riittävä etäisyys, ei voi vaikuttaa käyttö ja ylläpito sekä muut laitteet
(2) V-hihnan rumpumoottorin asennus. Standardin vaatimukset: size V-hihnan pyörä asennettu, kone toisiinsa nähden pyörän leveys ei voi olla suurempi kuin Akseliväli 2/1000; akselin yhdensuuntaisuus enintään 6/1000. Näin ollen asennus täytyy tarkistaa tämän pyynnön, voit hallitsija tai vetää viivan V-muotoinen hihnapyörä loppuun kasvot toisiinsa nähden, koon tarkistaminen tarvittaessa siirtää motor radan jottei V-muotoinen hihnapyörä kasvot samassa tasossa. V-hihna on myös sopiva ensimmäinen vetää, yleensä keskellä peukalon voi paina vyön paksuus voi olla.