Etusivu > Näyttely > Sisältö
Pitkä akseli pumppu moottori toimii
- Oct 16, 2017 -

Pitkä akseli pumpun moottori toimii:
Pitkän akselin pumppu moottori ajaa juoksupyörä läpi akseli pyörittää, nesteen läpi juoksupyörä saada energiaa, deflektori muutokseen sisempi ja ulompi putki välillä virtaus kanavan läpi ulos ylöspäin pystysuunnassa Anna, kyynärpää, sylki vuonna vaakasuunnassa. Pystysuora pitkä akseli pumppu on liitetty pistorasiaan putkiston kautta outlet-kyynärpää ja on kiinteä pohja ja perusta. Jotkut kumi liukuva laakerit pyörivä ruumiinosa voiteluöljyn veden pääsyn injektio satamasta puolella täyte-kohtaan kulkee jatkuvasti pitkin virtaustie sisäputki ja kuilun väliin. Tämä on pystysuora pystysuora pitkän akselin pumppu avain pitkäjänteinen työ nesteeseen.
Pitkän akselin pumppu moottorin ominaisuuksia:
1 hydraulinen suunnittelu ohjelmisto optimoida muotoilu, erinomainen suorituskyky ja kattavasti juoksupyörä käyttökohteisiin joissa naarmuuntumisen-ominaisuudet niin, että juoksupyörä, opas lehtiä ja elämää muualla parantunut; tuote sujuvasti turvalliset ja luotettavat ja energiatehokkaita.
2, pitkän akselin pumppu motor juoksupyörä tasapaino reikä tasapaino aksiaalinen voima-, juoksupyörä etu- ja takakansi on varustettu vaihdettava tiivistysrengas suojella juoksupyörä ja opas tuuliviiri elin.
3, pitkän akselin pumppu roottori osat ovat siipipyörän akselin, juoksupyörä, kytkin, akseli, keskellä akselin mutteri ja muualla.